Hvordan ser en gudstjeneste i Østre ut?

Hvem er vi?

Menigheten består av en god blanding unge, eldre og dem midt i der et sted. De siste årene har det vært et økende antall unge voksne i menigheten. Vi ser også folk fra både yngre og eldre aldersgrupper komme til. Det er stort å ha en arena hvor generasjoner møtes og samles med et felles mål i sentrum, Jesus. En gudstjeneste pleier å vare i overkant av en time med påfølgende kirkekaffe nede i kirkestua. Under kirkekaffen er det god anledning til å treffe både kjente og nye ansikter. 

Vi samles hver søndag kl. 11:00 og dette gjør vi i fellesskap på tvers av generasjoner.

 

Hva skjer?

En gudstjeneste hos oss inneholder flere faste elementer og vi har en god blanding av tradisjonell liturgi og det mer frie. Det undervises hver søndag gjennom en preken på 20-30 minutter og denne er ofte knyttet opp til en temaserie. Noen søndager brukes også kirkeårets tekster som utgangspunkt for tematikken i forkynnelsen. Vi ønsker å være aktuelle og relevante i både språk og metode. Vi har en god blanding av tradisjonelle salmer og nyere lovsanger. Ofte er det bruk av flere instrumenter i musikken. 

 

Hvordan blir jeg med?

Vi ønsker at det skal være lav terskel for å komme inn i fellesskapet vårt. Du blir alltid ønsket varmt velkommen med et godt håndtrykk og vi ønsker at du skal treffe åpne og inkluderende personer som tar deg godt i mot. Noen er innom én gang og finner veien videre til et annet fellesskap, men de aller fleste blir værende en god stund – for i Østre er det godt å høre til. Hvis du ønsker å sjekke oss ut kan du komme som gjest så mange ganger du vil. Vit likevel at hvis du kjenner deg klar for å kalle Østre for ditt hjem så står det en plass ledig til deg. 

Powered by Cornerstone