ALPHAKURS

Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Over ni kvelder og en weekend gir Alpha-kurs en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for den som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet. Det er åpent for og ønskelig med alle aldersgrupper.

 

Hva kan du forvente på kurset?

 

Vi tror at fellesskap er viktig og at et godt fellesskap kan ha mange forskjellige former. På alphakurs er fellesskap en viktig verdi. 

Enten det er personlig over et måltid eller over en kopp kaffe, starter alle samlingene med litt tid for å småprate, slappe av og bygge vennskap.

 

Tema

ALPHAKURS

De ulike samlingen har ulike temaer som er designet for å engasjere og inspirere til samtale.

Hvert tema presenteres i ca tretti minutter i en kombinasjon av foredrag og forhåndsinnspilte filmer.

Målet med undervisningen er å fordype seg i de store temaene rundt tro og de kristne grunnprinsippene. Vi tar opp spørsmål som hvem Jesus er, hvordan Gud leder og hvordan og hvorfor kan jeg be?

 

ALPHAKURS

Samtale

Helt sentralt i Alpha er: sjansen til å dele tanker og ideer om emnet og samtale i en liten gruppe. Det er ingen forpliktelse til å si noe, og det er ingenting du ikke kan si! Det er en mulighet til å høre fra andre og bidra med ditt eget perspektiv i et ærlig, vennlig og åpent miljø.

 

ALPHAKURS

Ukentlige samlinger

Torsdager kl. 19:00 - 21:30. Vi starter opp 25. januar og holder på (med unntak av 22. februar, 14. mars og 28. mars) til 11. april, samt Alpha-weekend 15.-16. mars. I Oslo Østre Frikirke, Lakkegata 47.

300,- i deltakeravgift, som dekker kurshefte og servering av mat hver kveld.

Meld deg på og ta med en venn som er nysgjerrig.

PÅMELDING HER

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone