Velkommen til Oslo

august 17, 2017

St.Hanshaugen viste seg fra sin beste side onsdag kveld, da hundrevis av nye studenter deltok på årets Velkommen til Oslo.

I år, som tidligere år, kom kristne skolelag, organisasjoner og menigheter sammen for å gi nye studenter et mangfoldig bilde av hvilke kristne trosarenaer som befinner seg i hovedstaden. Sensommerkvelden kunne også by på grilling, konserter og en herlig mulighet til å bli kjent med andre studenter i Oslo.

Oslo Østre Frikirke markerte seg med den sikre vinneren; pølse i lompe med ketsjup og sennep (tur-retur) og med et lett dryss av sprøstekt løk på toppen. Det ble inngangsporten til mange fine samtaler om kirke- og menighetsliv i byen generelt og i Oslo Østre frikirke. Særskilt Støperiet – Oslo ble løftet frem av unggdomsarbeider Erik Sandberg, frivillig Erland Strømme, Støperiets “far” Eirik Broomfield Fjellestad og pastor Johan Valen-Sendstad. De kunne informere om at Støperiet arrangeres annenhver torsdag kl. 19.00, fra og med 31. august. Og at dette er et møtepunkt for unge voksne der det er lett å ta med venner og kjente, relasjoner skapes og troshistorier formidles.

Velkommen til Oslo Østre Frikirke og Støperiet