Sommerhilsen fra staben i Østre

juni 17, 2021

Nå er det like før sommerferien, skolene stenger, arbeidsplassene roer ned. Alle som har muligheter til det skal få nyte en sommer for avkobling og tilkobling. Vi gleder oss, og håper på at «det skal bli solskinn, det skal bli solskinn fra morgen til kveld»!

Like før….Vi har berettiget tro på at denne pandemien går mot slutten. Det var så fantastisk fint å få møte flere av menighetens eldre til sommertreff denne uken, og menighetsrådet hadde en flott sommeravslutning på Vollen. Vi gleder oss til mer nærhet og fellesskap!

Like før…. Vi skal om to måneder ønske velkommen til en nyoppusset kirke. Nå er det fullt kaos i kirken, alt er ryddet bort, kirkerommet er fylt at stillaser, materialer og håndverkere av alle slag. Det skal bli så fint. Vi gleder oss til kirken kan tas i bruk!

Like før…. i sommer skal flere unge par i menigheten gifte seg. Så flott! Gratulerer på forhånd! Vi gleder oss sammen med dere.

Like før…. Den siste uken har vi hatt flere dåpssamtaler med familier som ønsker å bli en del av Østre. Vi gleder oss over at menighetsfamilien vokser!

Like før….det handler om forventning, noe som enda ikke er, men som er ganske nær. Det er ikke langt borte. Taket i det sixtinske kapell, som er malt av Michelangelo mellom 1508 og 1512, er utrolig vakkert. Jeg vil tro mange av oss tenker på detaljen fra Adams skapelse, der Guds og Adams hender nær møtes. Ufattelig at det går an å male så mye inn i et møte mellom to hender. Hendene dras mot hverandre, det er like før de møtes. En forventningsfull lengsel etter nærvær. Slik tror jeg mange kjenner på livet akkurat nå. Det er vårt håp og ønske at vi alle sammen rekker hendene fram og mot hverandre. Vi håper inderlig at alle kjenner noe av lengselen etter fellesskap, og blir en del av menigheten som møtes etter sommeren. Om du har vært borte en stund, blir det en fin mulighet til å koble seg på nå. Det blir på en måte en restart for oss alle nå i høst.

Ønsker dere alle en riktig god sommer med forventningsordene fra profetene «Nå skaper Herren noe nytt i landet» og «Se jeg gjør noe nytt! Nå spirer det fram.»