Personvernerklæring Oslo Østre menighet

Denne personvernerklæringen gjør rede for Oslo Østre menighets håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve tjenestene våre overfor våre medlemmer og andre som vi samarbeider med.
Pastor/daglig leder i menigheten er behandlingsansvarlig, dersom ikke oppgaver er delegert. Henvendelser vedrørende innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, kan gjøres til oslo-ostre@frikirken.no

Medlemskap

Vi innhenter navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fødsels og personnummer fra menighetens medlemmer. Disse opplysningene er grunnlag for rapportering i forbindelse med offentlige tilskudd til drift av organisasjonen. Kontaktinformasjonen til medlemmene trenger vi for å kunne gi tilstrekkelig informasjon knyttet til medlemskapet og det som skjer i menigheten. Når man melder seg inn i organisasjonen, samtykker man til hvert enkelt område man tillater at virksomheten bruker personopplysninger til, for eksempel nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer med mer. Dersom et medlemskap avsluttes, slettes personopplysningene.

E-post

Medlemmer kan sende e-post til oss, men de bør være oppmerksomme på at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Man bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Dersom vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den snarest mulig.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan man melde seg som mottaker nyhetsbrev. Til dette trenger vi e-postadresse. Disse adressene deles ikke med andre, og de slettes når de ikke lengre er i bruk.

Påmelding arrangementer

Via nettsiden vår og blant annet nyhetsbrev er det mulig å melde seg på arrangementer. Ved påmelding samler vi inn navn og kontaktopplysninger, samt informasjon om allergier og andre behov for tilrettelegging. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene slettes etter endt arrangement. Vi vil innhente egne samtykker for å kartlegge interessen for å motta invitasjon til nye arrangementer senere.

Oppdatert 27.06.2018