På gamle trakter

oktober 26, 2017

Alltid stas å få besøk av tidligere ansatte i Østre. Torsdag dukket Joakim Solbakken Hansen og Runar Netland opp på kontoret, begge er tidligere musikkarbeidere i menigheten.

Torsdag kveld deltar Joakim Solbakken Hansen på Støperiet hvor han skal dele noe av sin troshistorie, samt fremføre noen av sangene som har betydd mye for ham opp i gjennom livet. Ellers er Joakim aktuell som sauebonde. Et yrke han omfavner fra og med neste sommer.

Runar Netland er engasjert i Majorstua +, et arbeid ut i fra Majorstua kirke, og spiller trommer i en rekke band. Han jobber også med trommeundervisning i Hauketo/Prinsdal menighet.

Vi er takknemlig for det de ga menigheten gjennom deres tid som musikkarbeidere.