Østrekonserten

mars 21, 2019
Oslo Østre Frikirke har fått nytt flygel, plukket ut av pianisten Ulf Nilsen og sangeren Nils Arne Helgerød.
Dette feirer vi med konsert! Torsdag 25. april kl.19 tar de oss med på en musikalsk presentasjon av flygelets mange kvaliteter. Konserten vil favne både klassisk, jazz, gospel, enkle sanger og improvisasjon.
(+pause med bevertning!)

ULF NILSEN er organist i Lovisenberg kirke. Han er mest kjent for sin meget spesielle evne til improvisasjon, og en stilforståelse utenom det vanlige. Han spiller like godt Bach som jazz, gospel, Brahms eller Michael Jackson-låter.
Ulf har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og fra studier i Nederland. Han debuterte på orgel i 2000. Han har de senere årene arbeidet mye med det klassiske repertoaret med timer hos blant andre professor Einar Steen Nøkleberg.
Som freelancemusiker har han gjort prosjekter med Georg Reiss i Oslo Konserthus, samarbeid med Stian Carstensen og Ola Kvernberg under Festspillene, jobbet med Frøydis Grorud, og gjort mange konserter sammen med disse og Nils Arne Helgerød.

NILS ARNE HELGERØD er utdannet sanger og diakon. Han har blant annet sunget i Det Norske Solistkor. Som freelance gjennom mange år har han sunget oratorier med en rekke kor, og gjort mange konserter, blant annet sammen med Ulf Nilsen, Georg Reiss og Frøydis Grorud.
Helgerød synger til daglig i mange begravelser. Han er kjent for sin evne til formidling, av klassisk repertoar, som viser så vel som salmer, og for fremføring av poesi.

Konserten passer for alle aldersgrupper. Begge utøvere er kjent for sin evne til å kommunisere og beherske forskjellige stilarter. De vil bruke litt av tiden til å framføre ønsker fra publikum – i god Ønskekonserten stil.

Voksne: 100,-
Studenter, barn og honnør: 50,-