Gudstjeneste og semesterstart 22. august kl.11.00

august 12, 2021

Du er velkommen hjem, enten du har deltatt regelmessig i Oslo Østre den siste tiden, eller du har hatt en pause under koronatiden, eller om du av en eller annen grunn har kjent deg fremmed de siste årene. Kanskje var dette ditt hjem for mange år siden, men så har vi vokst fra hverandre. Kanskje er du bare på besøk, og slik vil det fortsette å være fremover? Du kommer innom når det passer.
Uansett; det er plass til deg her! Du er ønsket.

De neste ukene skal vi snakke om ulike sider ved det å høre til – et hjem, en kirke, hos Gud. Vi håper du har lyst til å være med å utforske dette sammen med oss, på Gudstjenestene søndag formiddag og i husgrupper i ukene.

Velkommen til gudstjeneste og semesterstart. Vi gleder oss til å invitere menigheten inn i en nyoppusset kirkesal, som vi håper blir til stor velsignelse.

Det blir dåp av to gutter. Arnfinn Løyning leder og Oskar Hadland taler.

Vær ute i god tid for registrering og plassering.

Vi sees 🙂