Gudstjeneste og åpningsfest

august 26, 2021

Du er velkommen hjem, enten du har deltatt regelmessig i Oslo Østre den siste tiden, eller du har hatt en pause under koronatiden, eller om du av en eller annen grunn har kjent deg fremmed de siste årene. Kanskje var dette ditt hjem for mange år siden, men så har vi vokst fra hverandre. Kanskje er du bare på besøk, og slik vil det fortsette å være fremover? Du kommer innom når det passer.
Uansett; det er plass til deg her! Du er ønsket.

De neste ukene skal vi snakke om ulike sider ved det å høre til – et hjem, en kirke, hos Gud. Vi håper du har lyst til å være med å utforske dette sammen med oss, på Gudstjenestene søndag formiddag og i husgrupper i ukene.

Et hjem er et sted med rettigheter og plikter. Et sted for vekst og utvikling. Et sted å lære, prøve og feile. Et sted å heie på hverandre. Det ønsker vi at Oslo Østre menighet også skal være.

Velkommen til gudstjeneste og åpningsfest.

• Arnfinn Løyning
  • Sang og musikk ved Aleksander Lorentzen m.fl.
  • Barnekirke
  • Festkirkekaffe utenfor kirken etter gudstjenesten

Vær ute i god til for registrering og plassering. Det er nå høyt smittetrykk i Oslo så det er viktig at alle følger gjeldene smittevernregler.