DNA Østre – 12. mai

mai 9, 2019

Hva er typisk Østre? Hva ønsker vi skal bli typisk Østre? Det har du kanskje noen meninger om? Til søndag, etter kirkekaffen, samles alle som vil til en liten times prat rundt verdier og ønsker for Østres vei videre.

Ved en rekke søndager i 2019 har vi hatt ulike samlinger etter kirkekaffen. Vi har blant annet snakket om Åndelige foreldre og medlemskap i Østre. Vi i ledelsen opplever disse øktene verdifulle og vil fortsette med en spalte som vi kaller DNA Østre. Navnet er ikke så viktig, men det er samtalen som vil finne sted. Pastor Johan Valen-Sendstad innleder litt om Østres historie – for når vi kjører bil bør vi av og til kikke oss litt i bakspeilet. Deretter samles vi i grupper og hvor vi stiller åpne spørsmål om hva som skal være Østres DNA, for eksempel:

• Hva er bra i Østre?
  • Hvordan vil vi at Østre skal bli oppfattet 2023?
  • Hva vil vi gjøre mer av videre?