Camp Færder 2018

mai 31, 2018

21.-23. september er det klart for Camp Færder, menighetsweekend for Oslo Østre- og Bærum Frikirke.

Turen går i år som i fjor til Færder leirsted utenfor Tønsberg. Tema er: Hiv o’hoi. Uttrykket er nok ikke så lett å spore opp i Bibelen, men når vi først befinner oss ute i havgapet støtter vi oss til det maritime språket. Komiteen har i hvert fall god tro på solid vind i seilene denne helgen i september.

Alle mann på dekk for påmeldingen er i gang! Sikre deg plass og meld deg/dere på i dag. Påmelding innen 9. september.

Følg link: Påmeldingsside

I gang er også Camp Færders første konkurranse; leirsang 2018. Del ditt tekstbidrag, til melodien i fra Kaptein Sabeltann, til pastor Johan Valen-Sendstad.

E-post: johan.vs@frikirken.no

Forslag:

Nå er det klart for tur igjen

ut i det åpne hav

Og Jesus han er med

han beseiret død og grav

For liten og for stor

vår søster og vår bror

Vi strammer skutas segl

i den åpne Oslofjor’

Hiv o’hoi

Where ever you come from

Bli med å dele liv!

Ja! Camp Færder – Here we come

Bli med å dele liv!

Ja! Camp Færder – Here we come!

Inkluderer kost, losji og båt tur-retur.

Rommene er fordelt på to bygg; 1990-bygget hvor også møtelokalene befinner seg. Og Befalsforlegningen som befinner seg 600 m fra møtelokalene. Rommene på 1990-bygget har toalett og dusj i gang, mens man har bad på rom i Befalsforlegning.

Makspris familie 4000,- (6 mannsrom)

Dobbeltrom m/bad 3500,- (600 m å gå)

Dobbeltrom 3000,-

Enkeltrom m/bad 2300,- (600 m å gå)