Det har skjedd mye i Østre siste året.
Gjennom gudstjenestene på nett har dere sett at kirkerommet og bønnerommet brukes aktivt til gudstjeneste.
Men det skjer også mye i selve kirkehuset. I fjor sommer ble gangen og toalettene i underetasjen pusset opp. I vinter er også trappen opp fra underetasjen til kirkesalen blitt pusset opp. Det har skjedd mye og det skal skje enda mere.

Onsdag 28. april: Et enstemmig menighetsmøte vedtok å pusse opp kirkesalen med en kostnadsramme på 5,3 millioner. Spontant ble det foreslått å gi en gledesgave nå til VIPPS 19376 – Merk Oppussing.

Mange har sikkert lyst til å gi en takknemlighetsgave. En større innsamling vil presenteres senere.

Info fra møte med fokus på økonomi torsdag 22. april: informasjon oppussing møte nr 3

Her finner du presentasjonen som ble vist på møtet 25. mars: infomøte 2503 oppussingskomite

Her finner du et kort referat fra møtet 3. mars samt en PDF som ble vist i møtet.

Referat møte oppussing 2021.03.03

info-fra-oppussingskomite-030321