Misjonssøndag

september 14, 2017

Søndag 15. oktober samles vi til misjonssøndag i Oslo Østre Frikirke. Det blir misjonsgudstjeneste kl. 11.00, hvor vi får besøk av misjonær Ingjerd Bandak Grimstad. Misjonsmessen finner sted i kirkestua ca. 13.00. Det blir utlodning av gevinster (voksen- og barnelotteri), pølsefest og mye annen tradisjonell moro.

Til misjonsbasaren trengs det gevinster til utlodningen. Uten gevinster ingen basar. Vi utfordrer spesielt husfellesskapene til å stille med gevinster til årets basar.

FIMG_1694.orslag til gevinster: IMG_0430IMG_0217IMG_0213

• hjemmestrikkete ullsokker
  • kaffetrakte
  • gratis barnevakt
  • dekkskift
  • fruktkurv

Det er lov til å være kreative:)

Gevinster leveres til kontoret, innen 8. oktober.

Frikirkens misjonsarbeid er satsing overfor folkegrupper som ikke har hørt evangeliet. Vårt arbeid er mest rettet mot evangelisering og langsiktig menighetsbyggende arbeid. Målet er å fremme Guds rike ved å danne selvstendige menigheter som vokser.
Du kan lese mer om frikirkens misjonsarbeid på frikirkens nettsider – trykk på bildet under:

bonnefolder-2017-01-forside