Misjonsløp 2018

mai 16, 2018

17. juni, ca. kl. 13.00 går startskuddet for årets misjonsløp i Elgparken. Målet er å samle inn mest mulig til frikirkens misjonsarbeid og det gjøres ved å samle inn sponsormidler og deretter løpe så mange runder som overhodet mulig på 15 min (runden er 300m).

Sponsorskjema kan du laste ned her: Misjonsløp – sponsorskjema

Spørsmålene er mange i forkant av løpet:

• Settes det ny innsamlingsrekord? Kommer vi over 20 000,-?
  • Kommer dobbeltvinner Andreas Therkelsen hjem til Oslo for å sikre seg trippelen?
  • Stiller det flere i klassen 70+ enn 20-?
  • Setter vi deltagerrekord?

Det vi vet er at det blir god stemning, salg av pølser og brus, diplom til alle, premie til løpets vinner, mest kreative og personen som samler inn flest penger. Det blir en søndag i god mosjon- og misjonsånd. Håper vi ses, med eller uten joggesko (helst med).

Pengene som samles inn via sponsormidler og salg av mat og drikke går til Frikirkens misjonsarbeid.

Frikirken – aktiv i misjon

kart-verden-2-de-store-religionene-10-40

10/40-vinduet

Vil nå de unådde

Frikirken er med på å nå de unådde folkeslagene med evangeliet. I 2018 har Frikirken ni egne utsendinger; fem av dem i Japan og fire på flere steder i Midtøsten. Alle er i det såkalte 10-40-vinduet (se illustrasjonskart).