Frik er ungdomsarbeidet i Oslo Øste Frikirke. Vi er et felles ungdomsarbeid for alle Frikirkene i Oslo.

I løpet av en kveld samles vi først for å feire han vi tror på, Jesus! Vi har et møte med tale, mye musikk og god stemning. Vårt ønske er at du skal føle deg sett, møte Jesus og bli lært opp i hvordan det er å være en etterfølger av han. Du er hjertelig velkommen, uansett om du kaller deg en kristen eller ikke. På Frik ønsker vi at alle skal kjenne seg inkludert.

Etter møtet har vi en kafé i kjelleren som vi er veldig stolte av, vi håper du vil komme og henge med oss her.

Kvelden starter kl 19.30 i Lakkegata 47, og vi treffes annen hver fredag. Følg oss på Instagram: @frikoslo eller på Facebook: Frik Oslo.
Oskar Hadland

FriBU/Frik Oslo